iCloud geçmişi

Ben arkadaşımın iPhoneundan Safariye girdim. Safariden çıkınca da Safari geçmişini temizledim ancak daha sonra iCloudun açık olduğunu farkettim. iCloudu da kapatıp tekrar açtım. Benim Safaride girdiğim sayfalar arkadaşımın bilgisayarıyla senkronize olmuş mudur?

3 yıl önce Diğer kategorisinde Cüneyt Öz tarafından soruldu.

1Puan
Eğer arkadaşınızın iPhone'unda iCloud daha önceden açıksa Safari geçmişi otomatik olarak arkadaşınızın bilgisayarı ile senkronize olur. iCloud'u kapatmak ileriye dönük olarak değişikliklere müdahale etmenizi sağlar. Geriye dönük olarak bir değişiklik yapılmaz.

3 yıl önce , veApple tarafından cevaplandı.

Yorum Gönder

*Lütfen adınızı doğru giriniz. Aksi takdirde yorumunuz onaylanmayabilir.
5 + 1 = ?